LET'S CREATE SOME MAGIC

WE BUILD & DESIGN

App design

iMediaStars zorgt ervoor dat je snel je eigen app online hebt. Een applicatie met je eigen logo en design. Wij maken je app volledig op maat! Een iPhone en Android app met de nieuwste features, makkelijk en eenvoudig in gebruik.

App laten maken

Webdesign

iMediaStars beschikt over een jong team professionals die elkaar goed aanvullen. Van creatieve designers tot programmeurs. Zet ze allemaal bij elkaar en dit resulteert in een moderne website of webshop voor jouw onderneming.

Website laten maken

Graphic design

Je wilt dat mensen je als bedrijf herkennen. Je huisstijl en logo spelen hierbij de hoofdrol. Een uniek ontwerp vormt de basis van jouw visuele identiteit. Hiermee onderscheidt je jezelf van je concurrent.

Logo ontwerp

Tevreden klanten

Ik ben heel tevreden over de website die iMediastars voor mij heeft gemaakt. De vormgeving past precies bij de inhoud zoals ik die voor ogen had en ik heb al veel positieve reacties van collega's en vrienden gehad.

Corné Mooibroekdevrijepsyche.nl

Ik heb bij iMediaStars een app laten maken en ben super blij met het eindresultaat.

Jan Willem | Radio cosmosRadio App

iMediaStars heeft een mooie app voor mijn kapsalon gemaakt. Duidelijke afspraken, korte lijnen en altijd goed bereikbaar voor hulp. Ik ben helemaal tevreden.

J. van Doorn | Kapsalon van DoornKappers App

Echt ongelooflijk hoe makkelijk en goed we elkaar begrepen. Er wordt proactief meegedacht, bij nacht en ontij krijg je uitgebreid en eerlijk antwoord (ook als iets gewoon niet kan). Contact verloopt voornamelijk via e-mail, maar is erg prettig.

S. Bouma | Kruiskerk WezepKerk App

Ik werk nu ongeveer drie jaar samen met iMediaStars en kan niet anders zeggen dan dat die samenwerking zeer prettig is. De ondersteuning is persoonlijk, servicegericht, goed en snel. Ook denken ze proactief mee en houden ze me op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Duncan | Mediabureau Langeveld & De RooyTexel App

iMediaStars is snel met reageren, is accuraat en denkt goed mee in het belang van de klant. De persoonlijke benadering en zijn wil om het beste voor de ander te willen doen, maken de samenwerking prettig.

Kitty Wegener | Praktijk SensitiveWordpress Website

-Duidelijke en prettige communicatie
-Snelle service en snel online
-Voldoet aan de verwachting

Dennis | Puik TuincentrumWebsite Basic

IMediaStars heeft ons erg goed geholpen bij het ontwerpen van onze nieuwe website. Vooral het meedenken en de goede communicatie hebben geleid tot een mooie totaal oplossing. Bij deze dan ook zeker een aanrader!⁠⁠⁠⁠

Mike Derlagen | SAMEN-FITWordpress Website

Ongelooflijk hoe iMediaStars in 3 weken een super werkende en te beheren evenementen app hebben gebouwd. Geheel naar onze wens en betaalbaar!

Rick Verleun | CV Les BoutonniersFestival App

Delen