Responsive Website laten maken?

iMediaStars loopt voorop in de ontwikkeling van responsive websites. Of u nu een standaard WordPress website wilt laten maken of een custom made website met een hoop programmeer werk, iMediaStars beschikt over een jong team creatief designers en programmeurs die elkaar perfect aanvullen. Zet ze bij elkaar en het resulteert in een professionele goed uitziende website.  Een website die zal voldoen aan al uw wensen en en u onderscheid van de concurrentie en hiermee een verpletterende indruk achterlaat bij uw doelgroep.

Gebruiksvriendelijke website

Wil je een website laten maken? De websites van iMediaStars zijn zeer gebruiksvriendelijk voor zowel de bezoekers als voor jou. Al onze websites zijn standaard voorzien van een eigen CMS waardoor het eenvoudig is om zelf  aanpassingen of toevoegingen aan de website te doen. Ook leveren wij standaard bij elke website een eigen unieke handleiding waardoor je snel en eenvoudig met de website aan de slag kunt gaan. Kom je er desondanks zelf toch niet uit? Dan staan wij natuurlijk altijd voor je klaar.

Vraag hier uw website aan

Responsive Website Laten Maken

Waarom je kiest voor iMediaStars:

 • Scherpste op het gebied van prijs en kwaliteit
 • Geen verplichtingen tot onderhoudscontracten
 • Geen langdurige contracten
 • Uitstekende service
 • Goed te bereiken
 • Leveren van promotiemateriaal
 • All in one (web/app/graphics)
 • Persoonlijk contact
 • Vooroplopende technieken
 • Betaalbaar

Prijzen Webdesign

Elke mobiel responsive website is anders en zo ook de door ons geleverde inspanning. Daarom geloven wij van iMediaStars niet in het aanbieden van websites voor alleen vaste prijzen maar werken wij met vanaf prijzen. iMediaStars ontwikkelt zeer eenvoudige websites tot  zeer uitgebreide responsive websites met een hoop programmeerwerk. Hiernaast kun je ook terecht voor een webshop met geïntegreerd betalingssysteem via een betalingsprovider.

Om tot een prijs voor een project te komen vertalen wij de verwachte inspanning naar het aantal uren dat wij met de website bezig zullen zijn. Op deze manier weet je in elk geval zeker dat je alleen betaalt voor dat wat daadwerkelijk in jouw website verwerkt zit.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of prijzen van een responsive website voor jouw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij ons kun je in ieder geval een responsive website laten maken waar je nooit teveel voor betaalt.

Neem contact op

jurjens fine art one page website imediastars

Website Aanvragen

Wil je een website laten maken?
Verstuur ons je e-mailadres en wij nemen spoedig contact met je op!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Werkwijze iMediaStars:

 • In een persoonlijk gesprek kun je aangeven aan welke eisen de website moet voldoen en welke functionaliteiten de website moet bevatten.
 • Je ontvangt van ons een voorstel waarin beschreven staat hoe de website er globaal komt uit te zien en van welke functies de website wordt voorzien. Ook de opleverdatum vind je terug in het voorstel.
 • Na akkoord van het voorstel gaan wij de website maken. Tijdens dit proces zullen wij uitvoerig contact met je hebben om de vorderingen met je door te nemen en te laten zien.
 • Pas zodra de website geheel naar wens is zullen wij de website online zetten en kun je van je eigen nieuwe website genieten.

Wij maken jouw responsive website voor de beste prijs en kwaliteitsverhouding.

Meer bezoekers op jouw website

Al onze websites worden standaard in een schone code opgeleverd die goed leesbaar is voor de zoekmachines. Het grote voordeel van een responsive website ten opzichte van een standaard website is dat de website automatisch hoger kan scoren in de mobiele zoekopdrachten. Zeker Google toont websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele weergave hoger in de mobiele zoekopdrachten. Wil je alvast jouw website beter vindbaar maken lees dan ons artikel voor een aantal basis tips.

Wil je boven jouw concurrenten komen in de zoekopdrachten van Google? Ook daar zijn wij je graag mee van dienst.

Webdesign op maat

Heeft jouw bedrijf al een eigen huisstijl? Dan zal iMediaStars er voor zorgen dat het responsive website design hier naadloos op aansluit.

Heb je nog geen eigen huisstijl? Geen probleem, ons enthousiaste team van professionele webbouwers en designers zal jouw wensen vertalen in een gebruiksvriendelijke website met de uitstraling die je voor ogen had. Desgewenst kunnen wij ook een logo voor jouw onderneming of vereniging ontwikkelen.

Geen tijd om zelf uw website te beheren?

Heb je geen tijd om de website zelf te beheren dan is dit geen enkel probleem. iMediaStars kan zich voorstellen dat je je liever bezig houdt met dat waar je goed in bent namelijk ondernemen. iMediaStars biedt daarom onderhoudscontracten aan waarmee je op voorhand tegen een scherp tarief een aantal uur (eventueel met korting) per maand inkoopt waarin wij  alle gewenste aanpassingen voor je website zullen doorvoeren. Op deze manier heb je dus letterlijk geen omkijken meer naar je website.

Delen